Piushaven 17, 5017 AN Tilburg
013-5.812.817
support@shinzo.nl

Het Shinzo Team

In 2010 begonnen wij met ons Japanse “All-You-Can-Eat” restaurant aan de Piushaven. Op dat moment was de Piushaven nog niet het levendig uitgaansgebied van nu. Samen met het café “Burgemeester Jansen” was Shinzo de enige horeca in dit deel van Tilburg.

Vanaf de eerste dag hebben wij met Shinzo een kwalitatief restaurant willen neerzetten. Het “All You Can Eat” concept mocht niet in de weg zitten van het gevoel van een echt avondje uit eten. We hebben daarom altijd de klantenservice hoog in het vaandel gehouden, ook als het een keertje tegen zat. Wij zijn er dan ook trots op dat over al die jaren, onze medewerkers dat gevoel hebben kunnen overbrengen op onze gasten.

Ondertussen zijn we heel veel jaren verder en is de Piushaven dé plek van Tilburg om lekker aan en op de kade bij de grote verscheidenheid aan restaurantjes en cafés een gezellige avond te hebben. Samen met de horeca vereniging van de Piushaven zetten we ons dan ook in om meermaals per jaar leuke evenementen te kunnen ondersteunen. Dit is met recht een bruisend stukje Brabant waar mensen van de hele provincie, maar ook uit de Belgische provincie Antwerpen ons weten te vinden.

Wij hopen dat ook u geniet van ons familiebedrijf in dit mooie deel van Tilburg. Het echtpaar Zhen Chi en Jie Chen heten u dan ook van harte welkom.

Zhen Chi. Eigenaar